کورن فلکس اختراع که بود؟

دانستنی
این بخش رو از دست نده!
ببینم!؟

کورن فلکس اختراع چه کسی بود؟

در قرن نوزده میلادی دو برادر به نام های ویلیام و جان کللوگ (William and John Kellogg) در مرکز سلامت بتل کریک (Battle Creek Sanitarium) در ایالت میشیگان آمریکا مشغول به کار بودند. در این مرکز سلامت، توجه ویژه ای به مسایلی چون تغذیه سالم و گیاه خواری می شد؛ از همین رو، این دو برادر به دنبال جایگزین های مناسبی برای خوراکی های مختلف بودند که مفیدتر باشد. روزی برادران کللوگ به دنبال جایگزینی برای نان می گشتند و در همین حین، ابتدا گندم را جوشانیدند؛ اما از کم حواسی شان، گندم ها بیش از حد جوشانده شدند. آن ها در ادامه، می خواستند گندم های پخته را رول کنن ولی دیگر گندم ها شکل نمی گرفتند و تکه تکه شده بودند. برادرها دست بردار نبودند و همان تکه های بد شکل را حرارت دادند و پختند تا اینکه … برگه گندم شکل گرفت.

همه از طعم برگه های گندم تعریف می کردند، اما دو برادر معتقد بودند که بهتر از این هم می شود و همین فرایند فرآوری را با ذرت انجام دادند و در نهایت، کورن‌فلکس یا برگه ذرت برای همیشه راهش را به میز صبحانه آمریکایی ها پیدا کرد. امروزه، این خوراکی در سراسر جهان، طرفداران خاص خود را دارد و بسیاری از ما ایرانی ها نیز از این ماده مغذی و لذیذ استفاده می کنیم.

Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp
دانستنی خوراکی ها
این بخش رو از دست نده!
ببینم!؟