
☆ماکروویو __ پرسی لی بارون اسپنسر
این دستگاه گرمای قدرتمندی از امواج رادیویی کوتاه به نام امواج میکرو را تولید می کند، که به طور تصادفی برای آشپزی تولید شده است. مهندسی در حال انجام کارش بود و متوجه شد که شکلات داخل جیبش ذوب شده است و سپس بعد از بررسی متوجه شد که علت آن وجود امواج میکرو بوده که هنگام کارش با این شکلات ها برخورد کرده اند.(اطلاعات بیشتر)

☆بوک مارک__اسپنسر سیلور
او درحال تولید چسب قوی برای استفاده در صنعت هواپیما سازی بود که در عوض چسبی ضعیف ساخت.او ابتدا نا امید شد و حدود یک سال بعد البته یکی از همکارانش به نام آرت فرای ، پیشنهادی جالب به وی داد: «استفاده از کاغذهای چسبان برای مشخص نمودن صفحات کتاب». اینگونه بود که کاغذ یادداشتهای چسبان یا «Post-It Note» متولد شد.
عجیب اینکه زرد بودنِ این کاغذها هم کاملاً اتفاقی بوده، یه آزمایشگاه کنارِ آزمایشگاهِ اسپنسر سیلور بوده که کلی کاغذِ اضافی داشتن، خیلی اتفاقی رنگِ این کاغذها زرد بوده، اینطوری شده که استیکینوتهای اولیه رنگشون زرد شده.!(اطلاعات بیشتر)

☆ساخارین(شیرین کننده مصنوعی)_کنستانتین فالبرگ
یکی از عادات فالبرگ که باعث مرگ بسیاری از شیمیدانان تاریخ شده است، این بود که بعد از اتمام کارهایش در آزمایشگاه، دستهایش را نمیشست! در یکی از روز وی در هنگام خوردن غذا، احساس کرد که لقمههایش بیش از حد شیرین است. بعد از مجادله با همسرش ، متوجه شد که این دستهایش بوده که مزه شیرینی داشته است. مواد شیمیایی که دستش به آن آغشته شده است ، دلیل این موضوع است. وی که از کشف جدید خود بسیار هیجانزده شده بود، بهجای اینکه فوراً دهان خود را بشوید و به بیمارستان مراجعه کند، به آزمایشگاه بازگشت و تمامی مواد و ظرفهای آزمایشگاه را مزه کرد، تا منشأ این شیرینی را پیدا کند. بعد از بررسیهای زیاد، بالاخره فالبرگ منبع شیرینی را پیدا نمود. ظرفی که در آن سولفوبنزوئیک اسید، کلراید فسفر و آمونیوم برای تولید سولفینید بنزوئیک واکنش داده بودند، بسیار شیرین بود! (اطلاعات بیشتر)

☆پنی سلین _ الکساندر فلمینگ
فلمینگ در واقع مسئول درمان زخم های سربازان در جنگ جهانی اول بود،و سخت درحال کشف انتی باکتری قوی بود او درسال ١٩٢٨ میلادی، هنگام کشت یک باکتری کشنده، ظرف حاوی باکتری را بدون قصد قبلی در معرض هوا قرار داد و در نتیجه بخشی از ظرف کپک زد.
فلمینگ با مشاهده نابودی باکتریها در اثر مجاورت با کپک، متوجه شد با استخراج ماده تولید شده توسط کپک میتوان برخی میکروبها و باکتریهای کشنده را نابود کرد.(اطلاعات بیشتر)

☆وازلین_رابرت چسبرو
از یک میدان نفتی در پنسیلوانیا بازدید نمود. در آنجا متوجه شد که نوعی ماده ژله مانند وارد اجزا و قطعات تجهیزات نفتی شده و عملکرد آنها را مختل میکند. جالب آنکه کارگران از این ماده برای رفع خراشها و سوختگیهای روی پوستشان استفاده میکردند. بهطور دقیقتر، آنها بقایای مواد نفتی روی مته حفاری را برداشته و بر روی پوست خود میمالیدند تا بریدگیها و سوختگیهای به وجود آمده را ترمیم کنند.
توجه چسبرو به این ماده ژلهای جلب شد. شروع به آزمایش بر روی آن نمود. نتیجه این آزمایشها که تقریباً یک دهه به طول انجامید، تولید ژل نفتی یا پترولاتیوم بود که در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد داشت.(اطلاعات بیشتر)

☆اشعه ایکس_ویلهلم کنارد رونتگن
در 8 نوامبر سال 1895 در آزمایشگاه خود در آلمان روی یک نوع اشعه در حال کار بود که متوجه یک درخشندگی مرموز از یک ماده شیمیایی شد و نام آن را اشعه های ایکس گذاشت. بعد از چندین بار کار کردن روی آن ها توانست در نهایت دستگاه اشعه ایکس را اختراع کند(اطلاعات بیشتر)

☆چسب ولکرو__جورج مسترال
در حالیکه جورج از پیادهروی در دامنه کوههای آلپ باز میگشت، متوجه پدیدهای شد که شاید خیلی از ما هم در زمانهایی مشابه آن را تجربه کردهایم. وی متوجه شد که خارهای گیاهی به نام «Burdock» (نوعی گیاه علفی بزرگ از خانواده گلهای قلابدار)، به شلوار و همچنین موهای سگش چسبیده است. جورج فردی ذاتاً کنجکاو بود و از همین رو، خارهای چسبیده به لباسش را زیر میکروسکوپ قرار داد. وی کاملاً مجذوب چیزی شد که میدید. او ۱۴ سال بعدی زندگیش را وقف ساختن یک کپی از چیزی کرد که آن روز دیده بود و در نهایت در سال ۱۹۵۵ میلادی، ولکرو را به جهان معرفی نمود.(اطلاعات بیشتر)

